Ποιοί είμαστε

Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε τον υγιεινό τρόπο ζωής και την καλή διατροφή. Εμπνεόμαστε καθημερινά από εκείνους, τους οποίους συναντάμε στα μακρινά μέρη που επισκεπτόμαστε , αναζητώντας την καλύτερη ποιότητα τσαγιού, για να καταφέρουμε να φέρουμε στο τραπέζι σας το “τέλειο τσάι”, συνδυάζοντας την αρχαία κινέζικη παράδοση με την μοντέρνα σύγχρονη εποχή.

Αγοράζουμε τσάι υψηλής ποιότητας πάντα, αποκλειστικά από παραγωγούς, οι οποίοι: • σέβονται το περιβάλλον, • είναι πιστοποιημένοι από οργανισμούς που προστατεύουν τα απειλούμενα είδη και τις δασικές περιοχές υψηλής αξίας, • σέβονται τα δικαιώματα των τοπικών κοινοτήτων και των αυτοχθόνων πληθυσμών και παρέχουν αξιοπρεπείς μισθούς.

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους “Master Herbalists” και “Master blenders”, για κάθε τσάι ξεχωριστά που προσθέτουμε στην συλλογή μας, για να σας προσφέρουμε ένα ποιοτικό ρόφημα.

Είμαστε ειλικρινά υπερήφανοι για τα φρέσκα και υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε στην ανάμειξη των τσαγιών μας. Ελάτε τώρα να μοιραστούμε μαζί την ξεχωριστή χαρά του τσαγιού. Εσείς θα χρειαστεί να προσθέσετε απλά λίγο νερό - θερμότητα και ελάχιστο χρόνο….

Νικος Δοξαστακης

www.cretea.gr - www.bachari.gr